Diensten

Metselwerk

De vakkundige metselaars van Van Engelen Metselwerken staan garant voor kwalitatief hoogstaand metselwerk. Alle metselmethoden zijn aan ons bekend. Daarnaast zijn wij onder andere gespecialiseerd in het verlijmen van gevelstenen, dunbed metselen, de click/brick methode en pointerwerk. Verder kunnen wij ondersteuning bieden op uitvoerend en detaillerend gebied van alle metselwerkzaamheden.

Steigerbouw

Tijdens de metselwerkzaamheden hebben onze metselaars vaak een steiger nodig. Daarvoor heeft Van Engelen Metselwerken een aantal vakbekwame steigerbouwers in dienst. Zij kunnen de op- en afbouw van de steigers volledig voor u verzorgen. De Steigerbouwers van Van Engelen Metselwerken hebben allen een vakopleiding genoten en zijn in staat alle benodigde steigerconstructies te bouwen. De mogelijk bestaat dat wij onze eigen steigers, traditioneel of hefsteigers meenemen en inzetten.

Lijmwerk

Van Engelen Metselwerken beschikt over een aantal zeer bekwame lijmers. Wij verzorgen alle soorten lijmwerk, van handzame blokken tot lijm-elementen. Dat laatste wordt gedaan met behulp van diverse van onze eigen lijmkranen.